Ibiza Retreat- authentiek leiderschap en levenslol

Deze week is een innerlijke verwenweek voor jou!
De tijd waarin we leven vraagt om leiderschap, van zowel mannen als vrouwen. Vanuit ons vrouwelijk leiderschap zijn we altijd op zoek naar verbinding en richten we ons op het hebben van een positieve impact op onze omgeving. We hebben altijd aandacht en staan altijd klaar. Voor het eigen gezin, relaties, de wijk. We nemen onszelf heel serieus en dat is goed!

Het gebeurt ons vrouwen alleen wel eens dat we met onze energie erg naar buiten en op de ander gericht zijn in plaats van (regelmatig ook) op ons ZELF.
Door onze focus op allerlei belangrijke zaken is er niet altijd voldoende ruimte voor vrije expressie en keiharde lol! En juist deze balans mag aandacht krijgen. Op Ibiza!
We nodigen ons ZELF en daarmee ons authentiek leiderschap uit een nog diepere laag te raken. We zullen (nog) meer onze vrouwelijke creatiekracht laten stromen.
Zodat we op die manier met meer rust, lol en balans een positieve impact blijven houden op onze omgeving.

Deze week gaat over;
het volgen van je intuïtie, je zelf met liefde diep in de spiegel aankijken , in cirkels delen wat er speelt in jouw leven , (nog) groter dromen dan je ooit gedurfd hebt en jezelf verwennen door alles dat het eiland te bieden heeft.

We hebben het retraite resort helemaal voor onze eigen groep. En er is plek voor 10.
Tijdens deze retreat wordt je uitgenodigd om helemaal te ZIJN wie je bent en hiervan te genieten. We gaan elkaar versterken en bekrachtigen in ons volledige potentieel.
Marit heeft 2022 meerdere reizen georganiseerd naar o.a Egypte en Ibiza. Ze is erg bekend op het eiland en verstaat de kunst van het instant manifesteren en het “volgen van de krummels”. Zij zal een ochtendprogramma (vrouwencirkel) leiden, gevolgd door een uitgebreide lunch. Daarna is het tijd om onze voeten te volgen. We sluiten de dag af met een heerlijke verse avondmaaltijd.

Ibiza heeft een bijzonder vrouwelijke energie en is diep verbonden met Atlantis. De hoge frequentie van het eiland doet veel met je innerlijke wereld en wakkert je vrouwelijke essentie aan. Het eiland heeft veel te bieden, zoals drum-gatherings op het strand, een gong meditatie, chi-levensenergie sessies, een soundbath, storytelling near the fire, vele rustige strandjes, de grot van Tanit- de godin van Ibiza en het prachtige Es Verdra ( bij zonsondergang).
Zo maken we het middagprogramma zelf.
Praktisch:
Je investering voor dit retreat is € 1111 *
Dit is incl. vrouwencirkels, persoonlijke gesprekken, licht ontbijt, een uitgebreide dagverse lunch en avondmaaltijd.
De accommodatie is een 2 (op aanvraag 3) persoonskamer,
*Deze prijs geldt voor als je je opgeeft voor 1 januari 2023. Daarna wordt het € 1295,-.
Exclusief:
Vervoer van/naar en op het eiland
Optioneel:
1 persoonskamer € 400

Klik op de link om je aan te melden
Aanmeldformulier Ibiza Retreat!


 

Bookmark de permalink.

Ibiza Retreat- authentiek leiderschap en levenslol

Deze week is een innerlijke verwenweek voor jou!

Veel vrouwen hebben aandacht voor anderen. De ander zien groot worden, groeien en excelleren is iets waar wij gelukkig van worden. Ook zelf zijn we altijd bezig met onze eigen persoonlijke ontwikkeling. We hebben nu eenmaal graag een positieve invloed op onze omgeving. Of dit nu het eigen gezin, de wijk of op relaties met anderen is.

Wij vrouwen nemen onszelf heel serieus- en dat is goed!
Het komt alleen ook wel eens voor dat we met onze energie te veel bij de ander zijn en te weinig bij ons ZELF. We vergeten ruimte te maken voor onze eigen verlangens.
Ook kan de aandacht veelal naar serieuze zaken gaan en vegeten we bijna hoe heerlijk het is om keihard te kunnen lachen. Kortom -we raken dan uit balans.

Authentiek leiderschap betekent eigenlijk niks meer dan BEWUST ZIJN.
In balans, in verbinding en vol in het leven. En juist daar mag deze Ibiza Retreat over gaan!

Dit gaan we doen door;
aandacht te hebben voor het volgen van je intuïtie, je zelf met liefde in de spiegel aan te kijken , in cirkels te delen wat er speelt in jouw leven , je helemaal te laten verwennen door alles dat het eiland te bieden heeft.

Zodat je als je terug bent een diepere laag voelt in jouw “BEWUST ZIJN”
en je leven hierdoor nog meer in overvloed kan stromen.
 

 

Dit bericht is geplaatst in Geen categorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *