Coaching

Lukt het jou om in alle rust en joy echt te genieten van het leven? Alles er te laten zijn? Vol vertrouwen een nieuwe fase in te gaan?

In het contact met anderen- te weten wat van jou en is en wat van de ander?
Jezelf vrij uit te spreken en daarmee een vrijere relatie ontwikkelen?

Sta je in contact met dat waar jouw leven over mag gaan? Zie je even niet wat er blokkeert? Of waarom het niet stroomt? Versta jij de kunst van het bewust leven- en dus manifesteren?

Je mooiste pad bewandelen gaat uit van jouw eigen invloed op het leven. Ik coach je in het “bewust leven”.  

Je “bewust zijn” leidt tot meer bewuste manifestaties.

En dat kan iedereen!

Hoe? Dat zal ik je uitleggen.


Je zult merken dat niet de situaties of mensen om je heen je leven bepalen – maar jij zelf.

Bevrijding en het openen van een nieuw pad gaan gepaard met een aantal stappen/fases. 
Met name de eerste stap is belangrijk. Het geeft koers en focus. Je vergroot je cirkel van invloed. 
Ik ben in mijn coaching aanwezig bij alle 7 stappen. Daar waar jij behoefte aan hebt.
 1. Ken je zelf ! Jouw persoonlijkheidstype, je schaduw gedrag. Ken je verhaal.
  Je energie gevers en leeglopers. Ken je behoeften. En realiseer dat die van anderen anders zijn.
  Er vindt een gebeurtenis plaats. En dat doet iets met je!
 2. Maak contact met je lijf. Je gevoelens, je adem. Wees gewaar. Welke herinnering wil gevoeld worden? Welk verhaal wil gezien worden?
 3. Wees nieuwsgierig, onderzoek je verlangens, je weerstand en werp een eerlijke blik in je eigen spiegel. Je buitenwereld reflecteert immers je binnenwereld. Waarom je ergens tegenaan loopt is echt het onderzoeken waard. Vaak is dit te herleiden naar situaties uit je kindertijd. Welke verhaal speelt zich nog af?
 4. Ontdek wat je werkelijk wil, waar je naar verlangt, wat je ergens van vindt. Schrijf het op. Spreek ze hardop uit. Allereerst naar jezelf. Informeer ook de ander. Hoe spannend en onwennig dat nog kan voelen. Alleen dan kan het je vinden.
 5. Zorg goed voor jezelf. Leef bewust. Dit betekent voor mij- bewaak je balans.  In je voeding, je tijd, je rust. Het evenwicht in relaties en het stromen van geld.
 6. Weet je mind te beïnvloeden. Onze gedachten hebben een enorm effect op ons gevoel en andersom. Het hebben van een positieve mindset is te leren. Het vraagt om het minder toelaten van negativiteit (denk aan het nieuws, je telefoongebruik en stop met (mee)mopperen)
 7. Hou je energie hoog en durf te genieten en dus te ontvangen. Dit is de kunst van het durven ontvangen. Op dit vlak kunnen er nog stukken in je onderbewustzijn spelen. Die gewoon niet geloven dat het er echt voor je is. Ook hiermee kun je “aan de slag”. Pas daarna zie je hoeveel moois er “gewoon” op ons af kon komen. We mogen stoppen -de regie te willen hebben. Alles vooruit te plannen. En we mogen (na stap 3!)  dag voor dag “de krummels volgen”.

–> Wil je echt even ME-time?
Ga dan mee met een Ibiza retreat

Afspraken kunnen gepland worden op maandag tot en met vrijdag
Klik hier voor de tarieven *
 
Loopbaan coaching kan als studiekostenpost bij de belastingaangifte opgevoerd worden