Meet ups

Net zo fijn als ik het vind om alleen te zijn en mij terug te trekken, zo fijn vind ik het ook om samen met anderen te zijn. Vanuit die behoefte ben ik januari 2020 gestart met het organiseren van “Meetups” en geef ik workshops aan huis. Er komen prachtige mensen op mijn pad. Samen creëren we sfeer, richting en raken we verwonderd door wat er ontstaat.
*Early morning walk
* A walk in the meadows:
*Make fun while making cheese
“In de ontmoeting met de ander, ontmoet je jezelf” Niets is zo veranderlijk als het leven. Ook wij, mensen veranderen continu. Het is daarom helemaal niet gek om tijdens je leven steeds nieuwe mensen aan te trekken. Of je nou weerstand of juist heel veel affectie voor de ander voelt- blijkbaar spiegelt deze persoon iets in jou dat gezien en gevoeld mag worden. Het heeft jouw aandacht nodig dit te ervaren. En door los te zijn van de rollen in ons leven (partner, zoon/dochter, vriend(in), ouder, collega..) komen we tijdens een workshop dichterbij onszelf.

Ook zo’n behoefte aan- tijd en aandacht voor jezelf? 
Ik nodig je uit voor een Meetup of workshop bij mij thuis.
Tijdens een Early morning walk genieten we van de wandeling en ervaren we de energie van de natuur en een ontwakende stad. Tijdens een workshop genieten we van het samen zijn en mijn liefdevolle, kleurrijke, warme woonkamer. 
Vanaf het moment van binnenkomst zul je merken dat de energie jou van harte verwelkomt. Het is de energie van liefde en verbinding. Want uit liefde voor jezelf- heb je gekozen om tijd voor jezelf te maken en andere te ontmoeten in het samen “zijn”. Die nemen we dus samen mee. Deze energie versterkt daarmee zichzelf.  
Vol nieuwe energie gaan we weer naar huis… 

More info:
– e-mail
het registreren op bij de site van Meetup- meet your most beuatiful path
– het evenement op facebook