Mijn verhaal

Ik heb ruim 20 jaar gewerkt in het onderwijs van Amsterdam Zuidoost en hou met nog altijd bezig met het maken van plezier, leren en ontdekken. Ik mocht mij bewegen als kleuterjuf, schooldirecteur en momenteel als coach. 

Ik ben dol op verhalen en blijf gefascineerd over de verschillende wegen die mensen bewandelen. Terugkijkend op mijn eigen leven kan ik zeggen dat de afgelopen jaren niet gemakkelijk zijn geweest. Ik heb een nieuw leven mogen opbouwen en daarin mezelf zoveel beter leren kennen. Ik heb het verlies van veel dierbaren in mijn leven moeten verwerken terwijl ik ondertussen nog altijd mijn dromen volgde. Opgewekt en positief. Altijd onderweg naar mooi en nieuw, want dat is wie ik ben.  

Ik ben dankbaar om te zijn waar ik nu ben. Er is zoveel overvloed en voorspoed in mijn leven. En ik geloof dat dit niet zomaar op mijn pad is gekomen. Het lukt mij om af te stemmen op fijne energie die bijdraagt aan het manifesteren van mijn dromen. Het lukt mij om ervaringen die mij ongemak bezorgen te gebruiken om mezelf diep in de  spiegel aan te kijken en het nooit buiten mezelf te zoeken. Ik geloof dat als we intens voelen we onszelf bevrijden. Hierdoor voel je weer de invloed op je eigen leven, ontstaat er rust en vertrouwen, die nodig is om het pad te bewandelen waar de energie vrij mag stromen. 
Zo ontstond "mijn mooiste pad". 
 
So here I am.  
Tijdens mijn eigen reis heb ik de kracht van community ontdekt. Want ook al maak ik mijn eigen keuzes en investeer ik in mijn eigen groei… dat betekent niet dat ik dit pad alleen bewandel. Want wie waren er voor me? M’n vrienden. M’n zussen. Mijn community!  Zij inspireerde me om meer te ondernemen en nog meer liefde te verspreiden. Op een manier die zo bij mij hoort, dat ik het niet eens uit kan zetten. En dat is door mensen te ontvangen en verbinden. Van hart tot hart. Door een open deur te zijn. Door een community te creëren. Ik deed dat al als jong volwassene met vrienden en later ook als directeur van mijn basisschool. Ik deed het door het samen oprichten van ZachteKracht en doe het nu weer in het mooie onderwijs van Zuidoost. Ik bén een community!  Ik zie je, verwelkom je en nodig je uit je dromen waar te maken.