Meer informatie | Mystieke reis naar Egypte

Hieronder vind je meer informatie en het programma

VLUCHTGEGEVENS

Je kunt zelf je ticket te boeken bij EgyptAir.
De heenvlucht van 25 Februari 2022 met vertrek om 15:00 uur uit Amsterdam en vliegt via Cairo, met aankomst in Luxor rond 23.15 uur. Daar zul je door ons ontvangen worden.
De terugvlucht van Zondag 6 Maart 2022 is in de vroege ochtend van 6 uur vanuit Aswan naar Cairo naar Amsterdam. Momenteel ligt de prijs rond de € 500. Hoe langer je wacht, hoe duurder de vlucht. Het visum kun je op de airport in Cairo regelen. De vluchten zijn te boeken bij EgyptAir.com of via bijvoorbeeld www.budgetair.nl en gaan altijd via Cairo. Kom je uit België, dan kun je met EgyptAir naar Cairo vliegen en daar samen met de reizigers uit Amsterdam verder reizen van Cairo naar Luxor. Let er dan even op dat je de vlucht neemt die rond 23.15 uur in Luxor aan komt.

———————————————————————————————————-
Programma
DAG 1-3 | WELKOM IN LUXOR
We zullen de eerste 3 dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletje verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad.

DAG 4 – 5 | HEALING DAGEN IN ABYDOS
Op dag 4 rijden we voor twee dagen naar Abydos, waar we alle tijd nemen om de Tempel van Seti I en Osirion te bezoeken. Dit zijn een van de krachtigste vortex-plekken/energieplekken van de wereld, waar je enorme healing en inzichten kunt ontvangen. We bezoeken in Abydos een Egyptische Healer. Hij kijkt met je mee in jouw huidige proces en zal je een specifieke healing-plek aanwijzen in de Tempel, die jou je inzichten of healing geeft horende bij jouw ontwikkeling. Overdag is het heerlijk om de healing energieën in de Seth1 Tempel zowel met de groep als zelfstandig te gaan onderzoeken en ervaren. Er is zoveel te voelen in de diverse kapellen. Zeker als je er ook nog eens gaat klanken. De energie van Isis, Osiris en Horus zijn ook voor velen voelbaar aanwezig. En voor het ervaren van de oeroude Bron energie, heb je naar het mysterieuze oude bouwwerk Osirion te gaan.

DAG 6 | ‘DIVINE GODDESS’ DAG 1 IN DENDERA
Op dag 6 vertrekken we weer en gaan naar Dendera om daar de goddelijke vrouwelijke energie van ‘de Hathors’ (een sterrenvolk) te ervaren in de vele healingkamers in het Hathor complex. Ook is hier nog het echte zusterschap te voelen! Het betreden van de kapel van Isis maakt deze dag tot een bijzonder blije, voedende, dag.
Bruisend van energie, gaan we weer ‘on tour’ richting Aswan.

DAG 7 | ‘DIVINE GODDESS’ DAG 2 IN ASWAN
In de ochtend ben je vrij. In de middag gaan we met een bootje naar het Philae eiland om de Isis Tempel te bezoeken. In de healingkamer van de tempel maken we contact met Isis haar pure en liefdevolle Divine Energy, zodat jouw heilige verbinding met het Goddelijke geactiveerd wordt of een upload krijgt.

DAG 8
Excursiedag naar het eeuwen oude wonder van Abu Simbel. De Grote Tempel van Ramses 2 en de Tempel van Hathor.

DAG 9
Deze Aswan-dag is een rustdag (of shopdag) met een ‘open ruimte’. We laten ontstaan wat mag ontstaan en wat geleefd ​wil worden. We nemen de tijd om al de opgedane ervaringen, inzichten en energetische transmissies te belichamen. ’s Avonds hebben we ons afscheidsdiner op een egyptische felukka op de Nijl.

DAG 10
Vandaag vertrekken we weer uit Aswan en vliegen we richting Amsterdam.