Ontmoetingsreis naar Egypte

Thuis komen bij jezelf in het oude Egypte!
“Waar sta je nu? En waar verlang je naar?”

Vrouwengroep

Een 10 daagse kerst-reis naar Mystiek Egypte
vrijdag 18 december – zondag 27 december 2020
Investering: 1777 euro
Vroegboekkorting: 1555 euro (boeken vóór 1 april 2020)
Tickets–>jemooistepad@hotmail.com

Programma 10 daagse reis

 

Dag 1-3 : welkom in Luxor
We zullen de eerste 3 dagen in Luxor in een klein, sfeervol Egyptisch hotelletjes verblijven. Vanuit hier gaan we Tempels en Heilige Plaatsen in en rondom Luxor bezoeken zoals de Luxor Tempel, de grote tempel van Karnak maar ook een kleine Isis Tempel net buiten de stad.

Dag 4-5 : healing dagen
Op dag 4 rijden we voor twee dagen naar Abydos, waar we alle tijd nemen om de Tempel van Seti I en Osirion te bezoeken. 
Overdag is het heerlijk om in de Seth 1 Tempel zowel met de groep als zelfstandig te gaan onderzoeken en ervaren. Je kunt je heerlijk laten meenemen in de diverse kapellen. Zeker als je er ook nog eens gaat zingen.  En voor het ervaren van de oer oude Bron energie, heb je naar het mysterieuze oude bouwwerk Osirion te gaan.
Dag 6 : ‘Divine Goddess’ dag 1
Op dag 6 vertrekken we weer en gaan naar Dendera om daar de goddelijke vrouwelijke energie van ‘de Hathors’ ( een sterrenvolk ) te ervaren in de vele healingkamers in het Hathor complex.  Ook is hier nog het echte zusterschap te voelen! Het betreden van de kapel van Isis maakt deze dag tot een bijzonder blije, voedende, vrouwelijke top-dag. Bruisend van energie, gaan we weer ‘on tour’ richting Aswan.
Dag 7 : ‘Divine Goddess’dag 2
In de ochtend ben je vrij. In de middag gaan we met een bootje naar het Philae eiland om de Isis Tempel te bezoeken. Daarna gaan we heerlijk varen op de Nijl.

Dag 8 : Kerst vieren/varen op de Nijl!!!!! 
Dag 9 :
Deze Aswan-dag is een rustdag (of shopdag) met een ‘open ruimte’. We laten ontstaan wat mag ontstaan en wat geleefd wil worden. We nemen de tijd om al de opgedane ervaringen, inzichten en energetische transmissies te belichamen. 
’s Avonds hebben we ons afscheidsdiner.
Dag 10
Vandaag vertrekken we weer uit Aswan en vliegen via Cairo naar Amsterdam

Marit & Anne

Meld je aan
Investering: 1777 euro
Vroegboekkorting: 1555 euro (boeken vóór 1 April 2020)

Inclusief:

Je verblijft in een 2-persoonskamer op basis van volpension. Je vervoer per bus en boot. Transfer van en naar de luchthaven. De begeleiding van Marit van Gaalen en Anne Asbreuk, onze Egyptische healer Horus in Abydos en de gidsen bij diverse tempels.
Exclusief:
Je vliegticket en visum, tempel tickets & fooien in de tempels.
Optioneel:
Eenpersoonskamer is 355 euro extra. Individuele massages en healing behandelingen mogelijk in Luxor en Abydos.
Vluchtgegevens:
EgyptAir: Vrijdag vlucht met vertrek uit amsterdam om 15.40 uur en aankomst in Luxor om 23.50 uur. De Zondag vlucht is vanuit Aswan naar Cairo naar Amsterdam. Momenteel ligt de prijs rond de 600 euro. Hoe langer je wacht, hoe duurder de vlucht. Het visum (ongeveer 20 euro) kun je op de airport in Cairo regelen. De vluchten zijn rechtstreeks te boeken bij EgyptAir of via www.budgetair.nl en gaan altijd via Cairo.

  •