Perceptie Shift

Deze MasterMind is voor diegene die begrijpen dat alles in dit leven via jouw eigen perceptie ervaren en dus gecreëerd wordt.

24 uur samen
op een groter veld spelen


MasterMind
gefaciliteerd door
Jasmijn Labadie en Marit van Gaalen


Herengracht 503 Amsterdam

Hoe benut jij je innerlijk creatievermogen?
Hoe groot durf jij te dromen?
Welk verhaal zou jij willen doorbreken?

Jasmijn Labadie en ik nodigen je uit om in een MasterMind(groep) samen te spelen op een groter veld. We komen samen met gelijkgestemden die ook doorzien dat iedereen “you pushed out” is. Dit doorzien geeft je weer de invloed terug waar je naar op zoek was. Ieder brengt een persoonlijk thema in dat naar een groter speelveld getild mag worden. We onderzoeken oude opgeslagen (emotionele) programma’s en werken veel via ons onderbewustzijn.

Alleen jijzelf kunt je eigen creatievermogen een perceptieshift laten doormaken en op het grotere veld gaan staan. Op dit veld ben jij nog niet eerder geweest. En toch weet je, doe je, zie je, zeg je, heb je en kun je andere dingen dan voorheen. Dit spelen vraagt je de volle verantwoordelijkheid te nemen en vanuit een nieuw verhaal responsief in plaats van reactief te zijn. Je zult ervaren hoe een high quality respons – een high quality experience creëert. Fijn is dan om te weten dat we hierbij de groep gebruiken als krachtveld, inspiratiebron, spiegel en reisgenoot.

Meld je aan voor jouw <Perceptie Shift>
Herengracht 503 | Amsterdam
info@jemooistepad.nl | info@eclecticmindset.nl