Stap in jouw cirkel van invloed – vrouwencirkel

6 juni | 20 juni | 4 juli | 18 juli |12 september 2023
19:30-22:00 uur

Wat weerspiegelt jouw buitenwereld?
Lukt het jou om in alle rust en joy echt te genieten van het leven? Alles er te laten zijn? Vol vertrouwen een nieuwe fase in te gaan? Sta je in contact met jouw hoogste potentieel?
Zie je even niet wat er blokkeert of waarom het niet stroomt?

De cirkels zijn er om gezamenlijk op innerlijk avontuur te gaan
en met elkaar de diepte in te gaan.


Wanneer: om de week op dinsdagavond tussen 19:30-22:00 uur
Waar: Zandpad Driemond 80
Investering: 222 euro
Losse cirkel: 55 euro

cirkel 6 juni: * waar verlang ik naar, welke stap heb ik te zetten?
cirkel 20 juni: * het leven reflecteert jouw binnenwereld en nodigt je uit. Waar sta jij in dit proces?
cirkel 4 juli: * authenticiteit, wie ben ik ten diepste, welke rode draad herken ik in mijn leven? Wat heb ik de wereld en anderen te bieden?
cirkel 18 juli: * relaties; hoe kan ik meer responsief zijn ipv direct te reageren
cirkel 12 september: * Tribes; hoe kunnen we elkaars fan zijn? Welke support wil ik vragen? Hoe reguleer ik mezelf? Hoe ben ik er voor de ander?

Lukt het jou om in alle rust en joy echt te genieten van het leven? Alles er te laten zijn? Vol vertrouwen een nieuwe fase in te gaan? Jouw grootste potentie tot uiting brengen?
Lukt het jou om in het contact met anderen- responsief ipv reactief te zijn. Jezelf vrij uit te spreken?
Zie je even niet wat er blokkeert? Of waarom het niet stroomt? Samen te werken met de mystiek van het leven?

Deze “vrouwen cirkel” daagt je uit alles er te laten zijn, te voelen en naar jezelf te kijken. Alleen dan kun je in je “cirkel van invloed” stappen. In dit samenzijn ZIJN we er echt voor elkaar. We nodigen elkaar uit steeds een nieuwe stap te zetten.

Hoe doen we dat?
We leren om ons eigen verhaal te doorzien en met humor en een open houding naar situaties te kijken. We delen wat we ontdekken bij onszelf en de ander.

Hoe ziet een avond er precies uit?
Ik ontvang jullie uiteraard met koffie/ thee en wat lekkers.
We starten iedere cirkel door eerst contact met onszelf en elkaar te maken. We blikken terug op vorige keer en ik vertel over het onderwerp van de cirkel. Dan gaan we over tot een fijne meditatie zodat we we tot rust komen en in verbinding met ons hart zijn. Hierdoor zijn de antwoorden op de vragen en oefeningen van de cirkel zoveel diepgaander.
We sluiten af door met elkaar te delen waar jij je de komende 2 weken op gaat focussen. Dat wat aandacht krijgt groeit.

Aanmelden: info@jemooistepad.nl


Ik durf te zeggen dat er iets wezenlijks is veranderd in mijn ZIJN. Ik durf nu nog meer open te staan voor dat wat het leven zich ‘gewoon’ voor mijn neus aanbiedt.
Waar gaat dat voor mij dan precies over?

– in plaats van heel hard werken gaat het leven vooral over het volgen en uitspreken van je verlangens en het oppikken van de signalen die daarna op je af komen. Stop met het hebben van de regie. Laat alles er zijn en “volg de krummels!” Het stroomt dan zo moeiteloos.!

– authentiek leiderschap —> eerst zelf voelen en autonoom nadenken (wat wil ik, wat vind ik, wat past bij mij) Om vervolgens in verbinding.- vanuit het hart- open – waarachtig met elkaar te kunnen communiceren. Laat jezelf zien en horen. Vrije expressie is bevrijdend.

– I see you = the new I love you

Dit alles door veel meer af te stemmen op het hart en buik (kompas en intuïtie) in plaats van alleen op het hoofd. Van overdenken terug naar …..spelen …. liefhebben….en vertrouwen.

Ik ben hier heel erg dankbaar voor