Welkom 2023 “Samen Zijn” | 14 januari vanaf 14:14 uur

2022 was een fantastisch jaar. Ik mocht verliefd  worden, heel veel reizen maken en de kinderen weer een jaar ouder en wijzer zien worden. Ik mocht afscheid nemen van nare herinneringen en tranen huilen van geluk. Ik mocht een plek in de yurt innemen en mooie zielsverwanten ontmoeten. 

Ik heb in een racekart, een 4 wheel drive en een VW Tiguan gereden. Ik mocht op dj Jean dansen, glühwein aan t strand drinken en spontaan op de dijk dansen. Ik heb heel veel gelachen … en heel veel… lekkere vis gegeten. 

Ik heb toffe dingen gedaan waar mijn hartje sneller van ging kloppen. En ondanks al deze heerlijke levendige gevoelens heb ik een groot geschenk gekregen. Het gevoel thuis te zijn gekomen….en een diepe rust te ervaren. 

Je begrijpt- ik ben ontzettend dankbaar. 
Heel erg dankbaar voor al dat IS! 

Hoe kijk jij terug op 2022? En hoe wil jij 2023 verwelkomen?

Heb je zin om samen stil te staan bij alle  spiegels, inspiratie, steun, liefde, fun, en verbinding die we mochten ervaren? Zin in een warme knuffel? En om samen een intentie voor 2023 op te schrijven? Een kopje thee te drinken en een kaartje te trekken?
Ik nodig je graag uit bij de yurt bij de Groene afslag. (klik hier voor de exacte locatie)
–> zaterdag 14 januari vanaf 14:14 uur tot wanneer het donker wordt.

Kom als het kloppend en goed voor je voelt en voel je niet bezwaard als je er niet bent. Aanmelden is niet nodig.

Ik zou zeggen Bring-A-Friend of kom alleen. 

Ik zorg voor een lekker warm vuurtje en verder….ontstaat er vanzelf wat er te gebeuren heeft. We komen samen in een fijne energie als we afstemmen op de dankbaarheid voor al dat IS.

I had no idea that 2022 was all about turning even bigger dreams into reality

I feel so thankful for all the precious moments the past 12 months. I recently told someone – I feel like my Trivial Persuit Cup is full now. And it makes me feel very complete. 🔻The relationship with my kids, 🔺fulfilling my purpose in life, 🔻spending time with my sisters and tribe, 🔺living in this awesome house, 🔻my health, 🔺my wealth 🔻all the traveling and other opportunities I received …

Ánd since 2022:
🔻This incredible relationship with the man of my dreams.

#grateful#2022blessings#completelife#manofmydreams