Wijze vrouwen cirkel

11 februari |25 februari |11 maart | 23 maart |8 april 2023

Wat weerspiegelt jouw buitenwereld?
Lukt het jou om in alle rust en joy echt te genieten van het leven? Alles er te laten zijn? Vol vertrouwen een nieuwe fase in te gaan? Sta je in contact met jouw hoogste potentieel?
Zie je even niet wat er blokkeert of waarom het niet stroomt?

De cirkels zijn er om gezamenlijk op innerlijk avontuur te gaan
en met elkaar de diepte in te gaan.

Wanneer en waar: om de week op zaterdagmiddag tussen 14:00-17:00 uur
in de yurt bij de Groene Afslag ( Laren)
Investering: 222 euro
Losse cirkel: 55 euro

Cirkel 11 februari: Ego relaxation– hoe te verzachten in je oude verhaal
Cirkel 25 februari: Your beliefsystem– de kracht van je onderbewustzijn en affirmaties
Cirkel 11 maart: Energywork and joy– bewust inzetten van je energie
Cirkel 25 maart: Relationships and compasion– iedereen is jouw eigen spiegel
8 april: The art of recieving– intenties, vertrouwen, en (leren) ontvangen

Deze cirkel is voor vrouwen die de behoefte voelen om samen te komen. Om even me-time te hebben en in alle rust naar datgene te kijken dat er momenteel speelt.
“Zijn met alles wat er is” vraagt om een diep vertrouwen in het leven. Het daagt ons uit om het ego te doorzien en met humor en een open houding naar situaties te kijken. Het vraagt ons om diep in de eigen spiegel te kijken en na een adempauze “sensitief responsief” te zijn in plaats reactief.

Hoe ziet een middag in de yurt er precies uit?
We starten iedere cirkel met een fijne meditatie zodat we we tot rust komen in onze ware natuur. Daarna praten we over en oefenen we met het doorzien van ons ego, het vertrouwen in het leven, onze spiegels en jouw authentieke zelf.

Het fijne van een cirkel is dat je met elkaar deelt en direct ervaart dat je niet alleen bent!
Het hebben van authentiek leiderschap gaat voor mij over “weten wie jij ten diepste bent”. Het leven vanuit jouw waarheid en grootste potentieel. En dat is voor ieder mens anders. Hoe meer jij er van jezelf mag zijn, hoe makkelijk je de ander ook zijn/haar ruimte in laat nemen. 

Het is fijn en zeker ook fun om in een cirkel onze ervaringen en diepste wijsheden te delen.
Samen oefenen we ons levend bewustzijn.


Ik durf te zeggen dat er iets wezenlijks is veranderd in mijn ZIJN. Ik durf nu nog meer open te staan voor dat wat het leven zich ‘gewoon’ voor mijn neus aanbiedt.
Waar gaat dat voor mij dan precies over?

– in plaats van heel hard werken gaat het leven vooral over het volgen en uitspreken van je verlangens en het oppikken van de signalen die daarna op je af komen. Stop met het hebben van de regie. Laat alles er zijn en “volg de krummels!” Het stroomt dan zo moeiteloos.!

– authentiek leiderschap —> eerst zelf voelen en autonoom nadenken (wat wil ik, wat vind ik, wat past bij mij) Om vervolgens in verbinding.- vanuit het hart- open – waarachtig met elkaar te kunnen communiceren. Laat jezelf zien en horen. Vrije expressie is bevrijdend.

– I see you = the new I love you

Dit alles door veel meer af te stemmen op het hart en buik (kompas en intuïtie) in plaats van alleen op het hoofd. Van overdenken terug naar …..spelen …. liefhebben….en vertrouwen.

Ik ben hier heel erg dankbaar voor